Docu Badr vanaf zaterdag 14 december te zien bij Videoland: "Dit is wie ik ben"

Docu Badr vanaf zaterdag 14 december te zien bij Videoland: "Dit is wie ik ben"

Docu <em>Badr</em> vanaf zaterdag 14 december te zien bij <em>Videoland</em>: &quot;Dit is wie ik ben&quot; Het wordt nu al de wedstrijd van het jaar genoemd. Rico Verhoeven staat zaterdag 21 december lijnrecht tegenover Badr in de boksring. In aanloop naar de match wordt Badr op de voet gevolgd voor een eigen documentaire-serie. Nog nooit werd de veelbesproken kickbokser Badr Hari van zo dichtbij gevolgd en geportretteerd als in de Videoland Original documentaireserie Badr. Lang wachten hoeft niet, want morgen (14 december) kun je aflevering 1 & 2 exclusief zien bij Videoland. Aflevering 3 volgt op 28 december. De docu zal niet alleen over kickboksen gaan, ook zijn jeugd, zijn (gezins)leven in Marokko, maar ook zijn omstreden verleden blijft niet onbesproken en ongezien. Bekijk hier een voorproefje van de driedelige Videoland-serie Badr. en zie vanaf zaterdag 14 december de documentaire van Badr Hari bij Videoland. Speciale docu-soap over Badr Hari in december te zien op Videoland Bekijk deze video » Badr Hari houdt Rico Verhoeven scherp in de gaten: ‘Ik slaap niet’ Bekijk deze video » Rico Verhoeven bereidt zich voor op gevecht Badr Hari: ‘Je voelt dat het allemaal goed zit’ Bekijk deze video » Estelle Cruijff vindt opnieuw de liefde met Morad: "We vinden elkaar meer dan leuk" Bekijk deze video »
Entertainment :
Docu Badr vanaf zaterdag 14 december te zien bij Videoland: "Dit is wie ik ben"

Het wordt nu al de wedstrijd van het jaar genoemd. Rico Verhoeven staat zaterdag 21 december lijnrecht tegenover Badr in de boksring. In aanloop naar de match wordt Badr op de voet gevolgd voor een eigen documentaire-serie. Nog nooit werd de veelbesproken kickbokser Badr Hari van zo dichtbij gevolgd en geportretteerd als in de Videoland Original documentaireserie Badr.

Lang wachten hoeft niet, want morgen (14 december) kun je aflevering 1 & 2 exclusief zien bij Videoland. Aflevering 3 volgt op 28 december. De docu zal niet alleen over kickboksen gaan, ook zijn jeugd, zijn (gezins)leven in Marokko, maar ook zijn omstreden verleden blijft niet onbesproken en ongezien.

Bekijk hier een voorproefje van de driedelige Videoland-serie Badr. en zie vanaf zaterdag 14 december de documentaire van Badr Hari bij Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Badr vanaf zaterdag 14 december te zien bij Videoland: "Dit is wie ik ben" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen