Gerard Joling blaast in 2020 alweer 60 kaarsjes uit: "Dat is verschrikkelijk"

Gerard Joling blaast in 2020 alweer 60 kaarsjes uit: "Dat is verschrikkelijk"

<em>Gerard Joling</em> blaast in 2020 alweer 60 kaarsjes uit: &quot;Dat is verschrikkelijk&quot; De straten zijn inmidels al verlicht met lampjes en de cadeautjes worden massaal gekocht. Ook zanger Gerard Joling is in de kerststemming, en RTL-journalist Lex Uiting ging bij hem langs. De doodRTL Boulevard tuigt de kerstboom samen met Joling op, maar treft een serieuze Joling aan: "Hoe ouder ik word, denk ik steeds meer na over de dood". Gerard blaast volgend jaar alweer 60 kaarsjes uit en wil er niets van weten: "Wil je het niet nog een keer zeggen?" Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Gerard Joling hierboven. Woedende Bridget Maasland in de rechtszaal: "Ik word als sloerie neergezet" Bekijk deze video » Influencer Negin Mirsalehi is internationale ster, maar viert Kerst in Nederland Bekijk deze video » Angela de Jong: "Kwestie-Bridget Maasland is oorlog tussen Shownieuws en Boulevard" Bekijk deze video » Familie Meiland brengt eigen wijn uit: ''En hij is goeed!'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling blaast in 2020 alweer 60 kaarsjes uit: "Dat is verschrikkelijk"

De straten zijn inmidels al verlicht met lampjes en de cadeautjes worden massaal gekocht. Ook zanger Gerard Joling is in de kerststemming, en RTL-journalist Lex Uiting ging bij hem langs.

De dood
RTL Boulevard tuigt de kerstboom samen met Joling op, maar treft een serieuze Joling aan: "Hoe ouder ik word, denk ik steeds meer na over de dood". Gerard blaast volgend jaar alweer 60 kaarsjes uit en wil er niets van weten: "Wil je het niet nog een keer zeggen?"

Bekijk het RTL Boulevard-fragment met Gerard Joling hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling blaast in 2020 alweer 60 kaarsjes uit: "Dat is verschrikkelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen