Bekir E. krijgt 6 jaar minder cel dan geëist tot woede van de familie van Hümeyra

Bekir E. krijgt 6 jaar minder cel dan geëist tot woede van de familie van Hümeyra

<em>Bekir E.</em> krijgt 6 jaar minder cel dan geëist tot woede van de familie van <em>Hümeyra</em> Bekir E. krijgt 14 jaar cel met TBS voor het doden van de 16-jarige Hümeyra. Het is 6 jaar minder dan geëist, dit tot grote teleurstelling van de familie. Na de uitspraak lopen de emoties in de rechtszaal hoog op, geschreeuw van de familie is duidelijk te horen. HümeyraVorige jaar schoot Bekir E. Hümeyra dood in de fietsenstalling van haar school. Hij had haar al langere tijd gestalkt. Later bekend hij maar zegt ook dat het haar eigen schuld is. Hij wordt ontoerekeningsvatbaar verklaard en de rechtbank beslist dat het er geen sprake was van voorbedachtenrade. Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over de veroordeling van Bekir E. Eerste zittingsdag moordzaak Hümeyra: "Een hele zware dag voor de familie" Bekijk deze video » Bekir E., ex-vriend van Hümeyra: "Ze heeft haar dood aan zichzelf te wijten" Bekijk deze video » Doodsbedreigingen van Bekir E. lijken Peter R. de Vries weinig te doen Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekir E. krijgt 6 jaar minder cel dan geëist tot woede van de familie van Hümeyra

Bekir E. krijgt 14 jaar cel met TBS voor het doden van de 16-jarige Hümeyra. Het is 6 jaar minder dan geëist, dit tot grote teleurstelling van de familie. Na de uitspraak lopen de emoties in de rechtszaal hoog op, geschreeuw van de familie is duidelijk te horen.

Hümeyra
Vorige jaar schoot Bekir E. Hümeyra dood in de fietsenstalling van haar school. Hij had haar al langere tijd gestalkt. Later bekend hij maar zegt ook dat het haar eigen schuld is. Hij wordt ontoerekeningsvatbaar verklaard en de rechtbank beslist dat het er geen sprake was van voorbedachtenrade.

Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over de veroordeling van Bekir E.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekir E. krijgt 6 jaar minder cel dan geëist tot woede van de familie van Hümeyra of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen