Lil' Kleine trekt in Miami op met zanger Chris Brown

Lil' Kleine trekt in Miami op met zanger Chris Brown

Lil' Kleine trekt in Miami op met zanger <em>Chris Brown</em> Rapper Lil’ Kleine is volop aan het feesten in het Amerikaanse Miami Beach en dat deelt Jorik maar al te graag op zijn Instagram pagina. Hij geniet van luxe eettentjes, maar ook is hij te zien in het straatleven van Miami. En op straat loopt onze Jorik ineens de wereldberoemde Chris Brown tegen het lijf. De zanger is bezig met een graffiti-kunstwerk op een muur. Bekijk de Instagram video die Lil'Kleine op zijn Instagram deelt hierboven. Jim Bakkum over Onze Jongens in Miami: "Het was een heftige tijd" Bekijk deze video » Sylvie Meis showt bikini in Miami Bekijk deze video » Man eet kunstwerk van 120.000 dollar op Bekijk deze video »
Entertainment :
Lil' Kleine trekt in Miami op met zanger Chris Brown

Rapper Lil’ Kleine is volop aan het feesten in het Amerikaanse Miami Beach en dat deelt Jorik maar al te graag op zijn Instagram pagina. Hij geniet van luxe eettentjes, maar ook is hij te zien in het straatleven van Miami.

En op straat loopt onze Jorik ineens de wereldberoemde Chris Brown tegen het lijf. De zanger is bezig met een graffiti-kunstwerk op een muur. Bekijk de Instagram video die Lil'Kleine op zijn Instagram deelt hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lil' Kleine trekt in Miami op met zanger Chris Brown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen