Vanavond in Pauw: Ilse Warringa en Carlo Boszhard over humor, Victor Mids en meer

Vanavond in Pauw: Ilse Warringa en Carlo Boszhard over humor, Victor Mids en meer

Vanavond in <em>Pauw</em>: Ilse Warringa en Carlo Boszhard over humor, Victor Mids en meer Vanavond in Pauw: Suse van Kleef komt praten over de grote overwinning van Boris Johnson en zijn conservatieve partij in het Verenigd Koninkrijk. Hugo de Jonge schuift aan tafel om de betere zorg in verpleeghuizen te bespreken. Ilse Warringa en Carlo Boszhard hebben het over humor en typetjes en hun samenwerking in The Christmas Show van Carlo. Illusionist Victor Mids vertelt over zijn favoriete tv-fragmenten van afgelopen jaar. Pauw is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet de leukste fragment van Pauw terug op Gids.tv. Jeroen Pauw stopt: bekijk hier de opmerkelijkste momenten uit zijn talkshow Bekijk deze video » Jeroen Pauw: "Door de overstap van Eva Jinek heb ik besloten nu te stoppen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Pauw: Ilse Warringa en Carlo Boszhard over humor, Victor Mids en meer

Vanavond in Pauw:

  • Suse van Kleef komt praten over de grote overwinning van Boris Johnson en zijn conservatieve partij in het Verenigd Koninkrijk.
  • Hugo de Jonge schuift aan tafel om de betere zorg in verpleeghuizen te bespreken.
  • Ilse Warringa en Carlo Boszhard hebben het over humor en typetjes en hun samenwerking in The Christmas Show van Carlo.
  • Illusionist Victor Mids vertelt over zijn favoriete tv-fragmenten van afgelopen jaar.

Pauw is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet de leukste fragment van Pauw terug op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Pauw: Ilse Warringa en Carlo Boszhard over humor, Victor Mids en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen