Jan Boskamp over Feyenoord: ''Wij zijn gewend om te verliezen!''

Jan Boskamp over Feyenoord: ''Wij zijn gewend om te verliezen!''

<em>Jan Boskamp</em> over <em>Feyenoord</em>: ''Wij zijn gewend om te verliezen!'' De mannen van Veronica Inside bespreken de wedstrijden van afgelopen week. René van der Gijp is ondanks het verlies trots op Feyenoord. Volgens hem was dit echt het uiterste wat de club eruit kon halen: ''Het was de beste wedstrijd van het seizoen!'' Jan Boskamp was net als René ook trots op zijn jongens. Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside gemist? Toto-voorspelling: 'Feyenoord verliest van FC Porto' Bekijk deze video » Verbijsterde Wim Kieft: "Waarom zit Siem de Jong nog bij Ajax? Hij voegt niks toe" Bekijk deze video » Littekens is nieuwe podcast van Wilfred Genee: "Littekens leveren leuke verhalen op" Bekijk deze video »
Sport :
Jan Boskamp over Feyenoord: ''Wij zijn gewend om te verliezen!''

De mannen van Veronica Inside bespreken de wedstrijden van afgelopen week. René van der Gijp is ondanks het verlies trots op Feyenoord. Volgens hem was dit echt het uiterste wat de club eruit kon halen: ''Het was de beste wedstrijd van het seizoen!'' Jan Boskamp was net als René ook trots op zijn jongens. Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp over Feyenoord: ''Wij zijn gewend om te verliezen!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen