Jelle Klaasen wint eerste duel WK Darts 2019

Jelle Klaasen wint eerste duel WK Darts 2019

<em>Jelle Klaasen</em> wint eerste duel <em>WK Darts 2019</em> Jelle Klaasen heeft de eerste wedstrijd van het WK Darts 2020 in Londen op zijn naam geschreven. In het Alexandra Palace won de Nederlander in de eerste ronde met 3-1 van de Welshman Kevin Burness. Klaasen kwam nog wel op een 0-1 achterstand, maar turde die direct in de tweede ronde om. Daarna was 'The Cobra' oppermachtig. Hij neemt het later vanavond in de tweede ronde op tegen titelfavoriet Michael van Gerwen. Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020. Bekijk het winnende punt van Jelle Klaasen in het WK Darts hierboven. WK darts live op tv bij RTL 7 Bekijk deze video » Raymond van Barneveld begint aan laatste WK Darts: "Hij is de pionier" Bekijk deze video »
Darts :
Jelle Klaasen wint eerste duel WK Darts 2019

Jelle Klaasen heeft de eerste wedstrijd van het WK Darts 2020 in Londen op zijn naam geschreven. In het Alexandra Palace won de Nederlander in de eerste ronde met 3-1 van de Welshman Kevin Burness.

Klaasen kwam nog wel op een 0-1 achterstand, maar turde die direct in de tweede ronde om. Daarna was 'The Cobra' oppermachtig. Hij neemt het later vanavond in de tweede ronde op tegen titelfavoriet Michael van Gerwen.

Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020.

Bekijk het winnende punt van Jelle Klaasen in het WK Darts hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jelle Klaasen wint eerste duel WK Darts 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen