Fred van Leer weer thuis na tweede operatie: "Ik heb drie kutweken achter de rug"

Fred van Leer weer thuis na tweede operatie: "Ik heb drie kutweken achter de rug"

<em>Fred van Leer</em> weer thuis na tweede operatie: &quot;Ik heb drie kutweken achter de rug&quot; Fred van Leer is weer ontslagen uit het ziekenhuis na dinsdag met spoed te zijn opgenomen. De sterrenstylist moest voor de tweede keer onder het mes vanwege een hardnekkige bacterie in zijn schouder. Van Leer is gelukkig weer thuis, maar neemt wel een stukje 'ziekenhuis' met zich mee, want hij draagt een apparaat bij zijn lichaam met 24 uur antibiotica: "Ik ben sinds vanmiddag weer thuis. Ik heb drie kutweken achter de rug. Dit is wat het is. Ik moet er maar doorheen", deelt Fred vrijdag op Instagram. Bekijk de beelden die Shownieuws van Fred deelt in de video hierboven. Manon Meijers verrast Fred van Leer met 'lekkere man' voor naast zijn bed Bekijk deze video » Fred van Leer boos na operatie aan z'n schouder Bekijk deze video » Mattie Valk bewondert Fred's kerstboom: "Hoe kom je nou aan zo'n grote boom?" Bekijk deze video » Fred van Leer opnieuw in ziekenhuis en cancelt shows: ''foute boel'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Fred van Leer weer thuis na tweede operatie: "Ik heb drie kutweken achter de rug"

Fred van Leer is weer ontslagen uit het ziekenhuis na dinsdag met spoed te zijn opgenomen. De sterrenstylist moest voor de tweede keer onder het mes vanwege een hardnekkige bacterie in zijn schouder.

Van Leer is gelukkig weer thuis, maar neemt wel een stukje 'ziekenhuis' met zich mee, want hij draagt een apparaat bij zijn lichaam met 24 uur antibiotica: "Ik ben sinds vanmiddag weer thuis. Ik heb drie kutweken achter de rug. Dit is wat het is. Ik moet er maar doorheen", deelt Fred vrijdag op Instagram.

Bekijk de beelden die Shownieuws van Fred deelt in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer weer thuis na tweede operatie: "Ik heb drie kutweken achter de rug" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen