Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ik Vertrek is vanaf vanavond weer terug op tv met vier nieuwe afleveringen. Na vanavond ook op de zaterdagen 28 december, 4 en 11 januari. BoerderijIn deze aflevering is het verhaal van stadsontwikkelaar Myron (40) en cultureel ondernemer Dora (37) te zien. Ze zijn altijd op zoek naar avontuur en deze keer hebben ze hun oog laten vallen op een eeuwenoude boerderij in de Italiaanse regio Le Marche. CampingOver zes maanden moet er een volledige camping met 25 staanplaatsen en een sanitair gebouw staan. Ze durven het niet aan om alle schepen in een keer achter zich te verbranden. Daarom blijft Dora nog even met de kinderen, Qing (5) en Ramses (1), in Nederland. GescheidenTerwijl Dora achterblijft om geld te verdienen, neemt Myron de verbouwing op zich. Het gescheiden leven valt hen echter zwaar. Sylvia uit Ik vertrek wordt opgelicht in Spanje Bekijk deze video » Opnieuw Ik Vertrek-stel te zien in realityserie SBS6 Bekijk deze video »
Uitzending :
Ik vertrek

Ik Vertrek is vanaf vanavond weer terug op tv met vier nieuwe afleveringen. Na vanavond ook op de zaterdagen 28 december, 4 en 11 januari.

Boerderij
In deze aflevering is het verhaal van stadsontwikkelaar Myron (40) en cultureel ondernemer Dora (37) te zien. Ze zijn altijd op zoek naar avontuur en deze keer hebben ze hun oog laten vallen op een eeuwenoude boerderij in de Italiaanse regio Le Marche.

Camping
Over zes maanden moet er een volledige camping met 25 staanplaatsen en een sanitair gebouw staan. Ze durven het niet aan om alle schepen in een keer achter zich te verbranden. Daarom blijft Dora nog even met de kinderen, Qing (5) en Ramses (1), in Nederland.

Gescheiden
Terwijl Dora achterblijft om geld te verdienen, neemt Myron de verbouwing op zich. Het gescheiden leven valt hen echter zwaar.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik vertrek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV