Wankelende Michael van Gerwen wint van Jelle Klaasen

Wankelende Michael van Gerwen wint van Jelle Klaasen

Wankelende <em>Michael van Gerwen</em> wint van <em>Jelle Klaasen</em> Michael van Gerwen heeft vanavond de derde ronde bereikt door te winnen van de uitstekend spelende Jelle Klaasen. Mighty Mike won uiteindelijk met 3-1. De titelfavoriet begon zeer wankelend en verloor de eerste set dan ook van 'De Cobra'. Uiteindelijk maakte Van Gerwen gelijk en begon het te lopen. Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020. Bekijk het winnende punt van Michael van Gerwen in het WK Darts hierboven. Raymond van Barneveld begint aan laatste WK Darts: "Hij is de pionier" Bekijk deze video » Jelle Klaasen wint eerste duel WK Darts 2019 Bekijk deze video » Geert Nentjes verliest van Belg Kim Huybrechts Bekijk deze video » Michael van Gerwen over Jelle Klaasen: "Ik heb een hekel aan hem" Bekijk deze video »
Darts :
Wankelende Michael van Gerwen wint van Jelle Klaasen

Michael van Gerwen heeft vanavond de derde ronde bereikt door te winnen van de uitstekend spelende Jelle Klaasen. Mighty Mike won uiteindelijk met 3-1.

De titelfavoriet begon zeer wankelend en verloor de eerste set dan ook van 'De Cobra'. Uiteindelijk maakte Van Gerwen gelijk en begon het te lopen.

Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020.

Bekijk het winnende punt van Michael van Gerwen in het WK Darts hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wankelende Michael van Gerwen wint van Jelle Klaasen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen