Politie vindt een ondergrondse wietkwekerij met 600 planten in Tilburg

Politie vindt een ondergrondse wietkwekerij met 600 planten in Tilburg

Politie vindt een ondergrondse <em>wietkwekerij</em> met 600 planten in Tilburg Gisteravond (13 december) rolde de politie in Tilburg een ondergrondse Hennepkwekerij op. Een buurtbewoner rook een sterke wietlucht en meldde het bij de politie. Rond 22:00 ontdekte de politie de kwekerij met 600 planten. Drie mannen zijn aangehouden. Bekijk hierboven de beelden die Hart van Nederland maakte van de kwekerij. Midas Dekkers neemt het op voor katten die jaarlijks 140 miljoen slachtoffers maken Bekijk deze video » Bewoner omgekomen bij hevige brand in woning Tilburg Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Overvallers snackbar slaan op de vlucht in Tilburg Bekijk deze video »
Nieuws :
Politie vindt een ondergrondse wietkwekerij met 600 planten in Tilburg

Gisteravond (13 december) rolde de politie in Tilburg een ondergrondse Hennepkwekerij op. Een buurtbewoner rook een sterke wietlucht en meldde het bij de politie. Rond 22:00 ontdekte de politie de kwekerij met 600 planten. Drie mannen zijn aangehouden.

Bekijk hierboven de beelden die Hart van Nederland maakte van de kwekerij.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Politie vindt een ondergrondse wietkwekerij met 600 planten in Tilburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen