Nikkie de Jager van Nikkie Tutorials mocht Lady Gaga opmaken

Nikkie de Jager van Nikkie Tutorials mocht Lady Gaga opmaken

<em>Nikkie de Jager</em> van Nikkie Tutorials mocht <em>Lady Gaga</em> opmaken Make-up artist Nikkie de Jager maakt al lange tijd op haar YouTube-kanaal NikkieTutorials make-up video's. Onlangs heeft de youtube-ster nog model Doutzen Kroes en televisiepersoonlijkheid Kim Kardashian opgemaakt. Lady GagaAlsof dat nog niet genoeg was verscheen er afgelopen week een video online van haar met de grote Amerikaanse zangeres Lady Gaga. NikkieTutorials deelde het filmpje waarin ze de make-up van de ster doet, waarop Gaga antwoordde: "Ik zie er zo goed uit, ik weet niet wat ik met mezelf aan moet!" Nikki kan het zelf ook nog niet helemaal geloven en is onwijs blij met deze bijzondere ervaring. Bekijk hierboven het interview met Nikki in de talkshow Beau Nikkie Tutorials haalt meer dan 65.000 euro op met Alpe d'HuZes Bekijk deze video » Nikkie de Jager dolblij met haar verloofde Bekijk deze video » Nikkie de Jager maakt Doutzen Kroes op voor NikkieTutorials Bekijk deze video »
Talkshow :
Nikkie de Jager van Nikkie Tutorials mocht Lady Gaga opmaken

Make-up artist Nikkie de Jager maakt al lange tijd op haar YouTube-kanaal NikkieTutorials make-up video's. Onlangs heeft de youtube-ster nog model Doutzen Kroes en televisiepersoonlijkheid Kim Kardashian opgemaakt.

Lady Gaga
Alsof dat nog niet genoeg was verscheen er afgelopen week een video online van haar met de grote Amerikaanse zangeres Lady Gaga. NikkieTutorials deelde het filmpje waarin ze de make-up van de ster doet, waarop Gaga antwoordde: "Ik zie er zo goed uit, ik weet niet wat ik met mezelf aan moet!" Nikki kan het zelf ook nog niet helemaal geloven en is onwijs blij met deze bijzondere ervaring.

Bekijk hierboven het interview met Nikki in de talkshow Beau

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager van Nikkie Tutorials mocht Lady Gaga opmaken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen