Kim Putters invloedrijkste Nederlander. Geert Wilders is het er niet mee eens.

Kim Putters invloedrijkste Nederlander. Geert Wilders is het er niet mee eens.

Kim Putters invloedrijkste Nederlander. <em>Geert Wilders</em> is het er niet mee eens. Kim Putters, de directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP), is volgens de Volkskrant de invloedrijkste Nederlander. Die krant publiceert jaarlijk een lijst van de volgens hen meest invloedrijke Nederlandse bestuurders. Geert Wilders oneens met keuzeDe 46-jarige Putters was tot 2013 Eerste Kamerlid voor de PvdA en is ook onder meer bestuurder van het Oranje Fonds en kroonlid van de Sociaal-Economische Raad. Niet iedereen is het overigens eens met de uitverkiezing. Zo noemt Geert Wilders De Volkskrant vervreemd van de werkelijkheid. Bekijk zijn tweet hieronder. Bekijk hierboven een interview met Putters over uitkeringen bij Nieuwsuur, eind november. Bekijk ook Marc-Marie bij DWDD: "Niemand vindt voetbal leuk" Bekijk deze video » Geert Wilders over aankomende Brexit: "Geweldig nieuws" Bekijk deze video »
Nieuws :
Kim Putters invloedrijkste Nederlander. Geert Wilders is het er niet mee eens.

Kim Putters, de directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP), is volgens de Volkskrant de invloedrijkste Nederlander. Die krant publiceert jaarlijk een lijst van de volgens hen meest invloedrijke Nederlandse bestuurders.

Geert Wilders oneens met keuze
De 46-jarige Putters was tot 2013 Eerste Kamerlid voor de PvdA en is ook onder meer bestuurder van het Oranje Fonds en kroonlid van de Sociaal-Economische Raad. Niet iedereen is het overigens eens met de uitverkiezing. Zo noemt Geert Wilders De Volkskrant vervreemd van de werkelijkheid. Bekijk zijn tweet hieronder. Bekijk hierboven een interview met Putters over uitkeringen bij Nieuwsuur, eind november.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kim Putters invloedrijkste Nederlander. Geert Wilders is het er niet mee eens. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen