Sofia Goggia skiet met één stok naar de overwinning in Sankt Moritz (Super G)

Sofia Goggia skiet met één stok naar de overwinning in Sankt Moritz (Super G)

<em>Sofia Goggia</em> skiet met één stok naar de overwinning in <em>Sankt Moritz (Super G)</em> In Sankt Moritz heeft de Italiaanse Sofia Goggia de wereldbekerwedstrijd gewonnen. Halverwege liet ze haar stok vallen maar ze ving haar fout in een fractie van een seconde op. In de run kon ze Brignone en Shiffrin net voor blijven. Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over de run van Sofia Goggia tijdens de Super G in Sankt Moritz. Reuzenslalom Sölden: 2e run wereldbekerwedstrijd van start Bekijk deze video » Mikaela Shiffrin gaat er van door met de wereldbeker slalom Bekijk deze video » Favoriet Petra Vlhova gaat onderuit waardoor Shiffrin de titel pakt (Wereldbeker Levi) Bekijk deze video »
Sport :
Sofia Goggia skiet met één stok naar de overwinning in Sankt Moritz (Super G)

In Sankt Moritz heeft de Italiaanse Sofia Goggia de wereldbekerwedstrijd gewonnen. Halverwege liet ze haar stok vallen maar ze ving haar fout in een fractie van een seconde op. In de run kon ze Brignone en Shiffrin net voor blijven.

Bekijk hierboven het hele fragment van Eurosport over de run van Sofia Goggia tijdens de Super G in Sankt Moritz.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sofia Goggia skiet met één stok naar de overwinning in Sankt Moritz (Super G) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen