Roy Donders heeft zin in zijn optreden in Dancing on Ice

Roy Donders heeft zin in zijn optreden in Dancing on Ice

<em>Roy Donders</em> heeft zin in zijn optreden in <em>Dancing on Ice</em> Zaterdagavond 14 december is alweer de tweede liveshow van Dancing on Ice op SBS6. Roy Donders laat op zijn Instagram weten dat hij er onwijs veel zin in heeft, ondanks zijn blessure. Ook deelt de zanger alvast een klein voorproefje voor vanavond. Roy laat aan zijn volgers weten dat hij ook dit keer weer fantastische kleding mag dragen voor zijn optreden op het ijs. Dancing on Ice is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Dancing on Ice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de spectaculaire opening van Dancing on Ice Bekijk deze video » Juvat Westendorp als een dode vis op het ijs Bekijk deze video » Roy Donders gooit na commentaar Marc Forno alles in de strijd: "Hij kan het krijgen!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Roy Donders heeft zin in zijn optreden in Dancing on Ice

Zaterdagavond 14 december is alweer de tweede liveshow van Dancing on Ice op SBS6. Roy Donders laat op zijn Instagram weten dat hij er onwijs veel zin in heeft, ondanks zijn blessure. Ook deelt de zanger alvast een klein voorproefje voor vanavond. Roy laat aan zijn volgers weten dat hij ook dit keer weer fantastische kleding mag dragen voor zijn optreden op het ijs.

Dancing on Ice is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Dancing on Ice terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roy Donders heeft zin in zijn optreden in Dancing on Ice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen