Demonstranten Schiphol binnengetreden. Veel politie aanwezig.

Demonstranten Schiphol binnengetreden. Veel politie aanwezig.

Demonstranten <em>Schiphol</em> binnengetreden. Veel politie aanwezig. Een groep Greenpeace-activisten zorgt op luchthaven Schiphol voor overlast. Ondanks een verbod van burgemeester Marianne Schuurmans van Haarlemmermeer zijn ze toch Schiphol Plaza binnengegaan om daar hun zogenoemde Protestival te houden. UltimatumDe groep maakt zich zorgen om de groei van het luchtverkeer. "Alleen de krimp van het aantal vluchten en een klimaatplan is een redelijke toekomst", zeggen ze. Ze hadden overigens een ultimatum tot 12 uur gekregen. Als ze dan niet weg zouden zijn krijgen ze een boete. Op de beelden hieronder is te zien dat er inmiddels de nodige ME op de been is. Hierboven zie je beelden van de demonstratie. Albert Verlinde: "Waarom gaan mensen zo los op Bridget?" Bekijk deze video » Marc-Marie bij DWDD: "Niemand vindt voetbal leuk" Bekijk deze video »
Nieuws :
Demonstranten Schiphol binnengetreden. Veel politie aanwezig.

Een groep Greenpeace-activisten zorgt op luchthaven Schiphol voor overlast. Ondanks een verbod van burgemeester Marianne Schuurmans van Haarlemmermeer zijn ze toch Schiphol Plaza binnengegaan om daar hun zogenoemde Protestival te houden.

Ultimatum
De groep maakt zich zorgen om de groei van het luchtverkeer. "Alleen de krimp van het aantal vluchten en een klimaatplan is een redelijke toekomst", zeggen ze. Ze hadden overigens een ultimatum tot 12 uur gekregen. Als ze dan niet weg zouden zijn krijgen ze een boete. Op de beelden hieronder is te zien dat er inmiddels de nodige ME op de been is. Hierboven zie je beelden van de demonstratie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Demonstranten Schiphol binnengetreden. Veel politie aanwezig. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen