Samenvatting Feyenoord - PSV

Samenvatting Feyenoord - PSV

Samenvatting <em>Feyenoord - PSV</em> Alle hoogtepunten Feyenoord - PSV Samenvatting Feyenoord - PSV Bekijk deze video » Feyenoord - PSV 1-0 door Steven Berghuis Bekijk deze video » Feyenoord - PSV 2-0 door Steven Berghuis Bekijk deze video » Feyenoord - PSV 3-0 door Steven Berghuis Bekijk deze video » Feyenoord - PSV 3-1 door Gaston Pereiro Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in de zeventiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Feyenoord - PSV Op zondag 15 december spelen PSV en Feyenoord in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Bas Nijhuis. PSVPSV bezet op dit moment de vierde plaats in de Eredivisie met 31 punten. Dit zegt verder weinig, want de achterstand op Ajax is maar liefst 10 punten, terwijl de voorsprong op Feyenoord (op de achtste plaats) 6 punten. De ploeg van Mark van Bommel, die met het huidige spelersmateriaal eigenlijk tweede moet kunnen staan, is niet echt lekker bezig. Winnen ze in de Kuip wel? Samenvatting PSV - Fortuna Sittard Bekijk deze video » FeyenoordFeyenoord staat op de 8ste plaats met 25 punten. De achterstand op PSV is dus zes punten en de Rotterdammers kunnen beter naar boven dan naar beneden kijken. Een vijfde plaats is bij een overwinning mogelijk. Samenvatting Vitesse - Feyenoord Bekijk deze video » Opstelling PSVUnnerstal; Dumfries, Viergever, Schwaab, Boscagli; Gutierrez, Rosario; Bergwijn, Ihattaren, Doan; Malen. Opstelling FeyenoordVermeer; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Sinisterra, Jørgensen, Berghuis. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord - PSV

Alle hoogtepunten Feyenoord - PSV


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in de zeventiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Feyenoord - PSV

Op zondag 15 december spelen PSV en Feyenoord in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip in Rotterdam. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Bas Nijhuis.

PSV
PSV bezet op dit moment de vierde plaats in de Eredivisie met 31 punten. Dit zegt verder weinig, want de achterstand op Ajax is maar liefst 10 punten, terwijl de voorsprong op Feyenoord (op de achtste plaats) 6 punten. De ploeg van Mark van Bommel, die met het huidige spelersmateriaal eigenlijk tweede moet kunnen staan, is niet echt lekker bezig. Winnen ze in de Kuip wel?

Feyenoord
Feyenoord staat op de 8ste plaats met 25 punten. De achterstand op PSV is dus zes punten en de Rotterdammers kunnen beter naar boven dan naar beneden kijken. Een vijfde plaats is bij een overwinning mogelijk.

Opstelling PSV
Unnerstal; Dumfries, Viergever, Schwaab, Boscagli; Gutierrez, Rosario; Bergwijn, Ihattaren, Doan; Malen.

Opstelling Feyenoord
Vermeer; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Sinisterra, Jørgensen, Berghuis.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in de Eredivisie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Feyenoord - PSV of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen