Samenvatting AZ - Ajax

Samenvatting AZ - Ajax

Samenvatting <em>AZ - Ajax</em> Alle hoogtepunten AZ - Ajax Samenvatting AZ - Ajax Bekijk deze video » AZ - Ajax 1-0 door Myron Boadu Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en AZ in de zeventiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing AZ - Ajax Op zondag 15 december spelen Ajax en AZ in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar, voor de eerste keer weer in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd begint om 16.45 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie. AjaxAjax zit niet echt in een lekkere fase. De Amsterdammers bleven een hele lange fase stabiel winnen, maar na de wedstrijd tegen FC Twente ging het bergafwaarts. Zowel tegen Willem II als tegen Valencia in de Champions League ging het flink mis en coach Erik ten Hag zou best wel eens met lood in zijn schoenen naar Alkmaar kunnen vertrekken. Samenvatting Ajax - Willem II Bekijk deze video » AZAZ zit, in tegenstelling tot Ajax, nog steeds in een uitstekende fase. Ondanks het verlies tegen Manchester United afgelopen donderdag zal de ploeg uit Alkmaar nog steeds een uitstekend gevoel hebben voorafgaand aan deze wedstrijd. Zeker nu de ploeg van Arne Slot eindelijk weer echt thuis speelt. Opstelling AjaxOnana; Veltman, Schuurs, Alvarez, Mazraoui; Martinez, Van de Beek, Marin; Ziyech, Huntelaar, Tadic. Opstelling AZBizot; Svensson, Clasie, Wuytens, Wijndal; Midtsjø, De Wit, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Idrissi. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en AZ in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting AZ - Ajax

Alle hoogtepunten AZ - Ajax


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en AZ in de zeventiende speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing AZ - Ajax

Op zondag 15 december spelen Ajax en AZ in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar, voor de eerste keer weer in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd begint om 16.45 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie.

Ajax
Ajax zit niet echt in een lekkere fase. De Amsterdammers bleven een hele lange fase stabiel winnen, maar na de wedstrijd tegen FC Twente ging het bergafwaarts. Zowel tegen Willem II als tegen Valencia in de Champions League ging het flink mis en coach Erik ten Hag zou best wel eens met lood in zijn schoenen naar Alkmaar kunnen vertrekken.

AZ
AZ zit, in tegenstelling tot Ajax, nog steeds in een uitstekende fase. Ondanks het verlies tegen Manchester United afgelopen donderdag zal de ploeg uit Alkmaar nog steeds een uitstekend gevoel hebben voorafgaand aan deze wedstrijd. Zeker nu de ploeg van Arne Slot eindelijk weer echt thuis speelt.

Opstelling Ajax
Onana; Veltman, Schuurs, Alvarez, Mazraoui; Martinez, Van de Beek, Marin; Ziyech, Huntelaar, Tadic.

Opstelling AZ
Bizot; Svensson, Clasie, Wuytens, Wijndal; Midtsjø, De Wit, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Idrissi.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en AZ in de Eredivisie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting AZ - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen