Ruim 20 aanhoudingen bij 'vreedzame' demonstratie Schiphol

Ruim 20 aanhoudingen bij 'vreedzame' demonstratie Schiphol

Ruim 20 <em>aanhoudingen</em> bij 'vreedzame' <em>demonstratie Schiphol</em> De marechaussee heeft zaterdag ruim twintig mensen aangehouden bij de betoging om een klimaatplan van de luchthaven af te dwingen, meldt een woordvoerder. De Marechaussee is al uren bezig met het weghalen en aanhouden van actievoerders van Greenpeace uit Schiphol Plaza. Bekijk het fragment over de demonstraties op Schiphol hierboven. Demonstranten Schiphol binnengetreden. Veel politie aanwezig. Bekijk deze video » De sfeer wordt grimmiger bij de demonstraties op Schiphol door de aanpak van de Marechaussee Bekijk deze video »
Nieuws :
Ruim 20 aanhoudingen bij 'vreedzame' demonstratie Schiphol

De marechaussee heeft zaterdag ruim twintig mensen aangehouden bij de betoging om een klimaatplan van de luchthaven af te dwingen, meldt een woordvoerder. De Marechaussee is al uren bezig met het weghalen en aanhouden van actievoerders van Greenpeace uit Schiphol Plaza.

Bekijk het fragment over de demonstraties op Schiphol hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruim 20 aanhoudingen bij 'vreedzame' demonstratie Schiphol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen