Bizar: Ampie (79) bouwt berg in tuin (en bijzonder kerstdorp)

Bizar: Ampie (79) bouwt berg in tuin (en bijzonder kerstdorp)

Bizar: <em>Ampie</em> (79) bouwt <em>berg</em> in tuin (en bijzonder <em>kerstdorp</em>) Ampie Bouw (79) heeft in zijn achtertuin een 15 meter hoge berg gebouwd. Daar is hij 55 jaar geleden mee begonnen. Elk voorjaar plant hij 8500 bloemen en planten en elk najaar haalt hij dat er weer uit. In de zomer is de tuin te bezoeken. Bekijk het fragment over de berg in de tuin hierboven. Bekijk ook Bizar ongeluk met agressieve automobilist in Texas Bekijk deze video » Bizar: 538-dj Daniël Lippens rijdt fietser omver Bekijk deze video » Bizarre beelden: meisjes maken TikTok-filmpje na crash met auto Bekijk deze video »
Entertainment :
Bizar: Ampie (79) bouwt berg in tuin (en bijzonder kerstdorp)

Ampie Bouw (79) heeft in zijn achtertuin een 15 meter hoge berg gebouwd. Daar is hij 55 jaar geleden mee begonnen. Elk voorjaar plant hij 8500 bloemen en planten en elk najaar haalt hij dat er weer uit. In de zomer is de tuin te bezoeken.

Bekijk het fragment over de berg in de tuin hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Ampie (79) bouwt berg in tuin (en bijzonder kerstdorp) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen