Van Gerwen v Klaasen: Waar komt de vete toch vandaan?

Van Gerwen v Klaasen: Waar komt de vete toch vandaan?

<em>Van Gerwen</em> v <em>Klaasen</em>: Waar komt de vete toch vandaan? Darter Michael van Gerwen reageerde zaterdagnacht aangeslagen op zijn overwinning tegen Michael van Gerwen. De twee schudden geen handen. Wat is er aan de hand? Van Gerwen is boos op Klaasen vanwege een incident. Volgens de Brabantse wereldkampioen heeft Klaasen een 'dickpick' gestuurd naar het zusje van zijn vrouw. Zij was toen 14 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Ze waren toen beste vrienden. Klaasen heeft hiervoor een taakstraf gekregen. Van Gerwen was volgens Boulevard-verslaggevers Jamie Trenité en Fatima Moreira de Melo niet op zijn best. De spanning was hierin duidelijk merkbaar. Bekijk het fragment over Van Gerwen vs Klaasen hierboven. Wankelende Michael van Gerwen wint van Jelle Klaasen Bekijk deze video » Michael van Gerwen over Jelle Klaasen: "Ik heb een hekel aan hem" Bekijk deze video » Van Gerwens haat voor Klaasen is afleidend tijdens WK: "Het is niet niks wat hij mij heeft aangedaan" Bekijk deze video »
Darts :
Van Gerwen v Klaasen: Waar komt de vete toch vandaan?

Darter Michael van Gerwen reageerde zaterdagnacht aangeslagen op zijn overwinning tegen Michael van Gerwen. De twee schudden geen handen. Wat is er aan de hand?

Van Gerwen is boos op Klaasen vanwege een incident. Volgens de Brabantse wereldkampioen heeft Klaasen een 'dickpick' gestuurd naar het zusje van zijn vrouw. Zij was toen 14 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Ze waren toen beste vrienden. Klaasen heeft hiervoor een taakstraf gekregen.

Van Gerwen was volgens Boulevard-verslaggevers Jamie Trenité en Fatima Moreira de Melo niet op zijn best. De spanning was hierin duidelijk merkbaar.

Bekijk het fragment over Van Gerwen vs Klaasen hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Van Gerwen v Klaasen: Waar komt de vete toch vandaan? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen