Bekijk de opkomst van Raymond van Barneveld in eerste WK-wedstrijd

Bekijk de opkomst van Raymond van Barneveld in eerste WK-wedstrijd

Bekijk de opkomst van <em>Raymond van Barneveld</em> in eerste WK-wedstrijd Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young Bekijk de opkomst van Raymond van Barneveld in eerste WK-wedstrijd Bekijk deze video » Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde Bekijk deze video » WK Darts: Raymond van Barneveld pakt tweede set! Bekijk deze video » WK Darts: Darin Young pakt derde set tegen Raymond van Barneveld Bekijk deze video » WK Darts: Einde carrière Raymond van Barneveld; Darin Young wint eerste ronde Bekijk deze video » Wat een opkomst van de man die deze maand zijn allerlaatste WK speelt: Raymond van Barneveld. Hij neemt het in de eerste ronde op tegen Darin Young! Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020. Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young hierboven.
Darts :
Bekijk de opkomst van Raymond van Barneveld in eerste WK-wedstrijd

Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young

Wat een opkomst van de man die deze maand zijn allerlaatste WK speelt: Raymond van Barneveld. Hij neemt het in de eerste ronde op tegen Darin Young!

Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020.

Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de opkomst van Raymond van Barneveld in eerste WK-wedstrijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen