Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde

Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde

Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young Bekijk de opkomst van Raymond van Barneveld in eerste WK-wedstrijd Bekijk deze video » Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde Bekijk deze video » WK Darts: Raymond van Barneveld pakt tweede set! Bekijk deze video » WK Darts: Darin Young pakt derde set tegen Raymond van Barneveld Bekijk deze video » WK Darts: Einde carrière Raymond van Barneveld; Darin Young wint eerste ronde Bekijk deze video » Van Barneveld zit nog niet echt goed in de wedstrijd en het is allemaal erg moeilijk. Dat is te zien: Darin Young pakt de eerste set. Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020. Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young hierboven.
Darts :
Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde

Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young

Van Barneveld zit nog niet echt goed in de wedstrijd en het is allemaal erg moeilijk. Dat is te zien: Darin Young pakt de eerste set.

Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020.

Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV