Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde

Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde

<em>Raymond van Barneveld</em> verliest eerste set van eerste ronde Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young Bekijk de opkomst van Raymond van Barneveld in eerste WK-wedstrijd Bekijk deze video » Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde Bekijk deze video » WK Darts: Raymond van Barneveld pakt tweede set! Bekijk deze video » WK Darts: Darin Young pakt derde set tegen Raymond van Barneveld Bekijk deze video » WK Darts: Einde carrière Raymond van Barneveld; Darin Young wint eerste ronde Bekijk deze video » Van Barneveld zit nog niet echt goed in de wedstrijd en het is allemaal erg moeilijk. Dat is te zien: Darin Young pakt de eerste set. Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020. Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young hierboven.
Darts :
Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde

Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young

Van Barneveld zit nog niet echt goed in de wedstrijd en het is allemaal erg moeilijk. Dat is te zien: Darin Young pakt de eerste set.

Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020.

Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen