WK Darts: Einde carrière Raymond van Barneveld; Darin Young wint eerste ronde

WK Darts: Einde carrière Raymond van Barneveld; Darin Young wint eerste ronde

<em>WK Darts</em>: Einde carrière <em>Raymond van Barneveld</em>; <em>Darin Young</em> wint eerste ronde Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young Bekijk de opkomst van Raymond van Barneveld in eerste WK-wedstrijd Bekijk deze video » Raymond van Barneveld verliest eerste set van eerste ronde Bekijk deze video » WK Darts: Raymond van Barneveld pakt tweede set! Bekijk deze video » WK Darts: Darin Young pakt derde set tegen Raymond van Barneveld Bekijk deze video » Raymond van Barneveld is, sneller dan verwacht, klaar in het WK Darts. In de eerste ronde verliest de vertrekkende darter van de underdog Darin 'Big Daddy' Young. Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020. De eerste set werd overtuigend gewonnen door Young, terwijl Barney niet in de wedstrijd zat. De tweede set was wel overtuigend voor Van Barneveld, maar hij wilde maar niet groeien. Young won zowel de derde als de vierde set, alhoewel Barney in de vierde set goed terugkwam van 0-2 naar 2-2. Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young hierboven.
Darts :
WK Darts: Einde carrière Raymond van Barneveld; Darin Young wint eerste ronde

Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young

Raymond van Barneveld is, sneller dan verwacht, klaar in het WK Darts. In de eerste ronde verliest de vertrekkende darter van de underdog Darin 'Big Daddy' Young.

Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020.

De eerste set werd overtuigend gewonnen door Young, terwijl Barney niet in de wedstrijd zat. De tweede set was wel overtuigend voor Van Barneveld, maar hij wilde maar niet groeien. Young won zowel de derde als de vierde set, alhoewel Barney in de vierde set goed terugkwam van 0-2 naar 2-2.

Bekijk de hoogtepunten van Van Barneveld - Young hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WK Darts: Einde carrière Raymond van Barneveld; Darin Young wint eerste ronde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen