Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Heel Holland Bakt gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, een nieuwe zoektocht naar de meest getalenteerde thuisbakker van Nederland. Braderie50 amateurbakkers komen in de eerste aflevering met hun thuisgemaakte baksels naar de Heel Holland Bakt-braderie. Daar komen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven langs om te proeven. SelectieOok krijgen de bakkers een intensief bakkamp bij Robèrt. De beste tien worden uitgekozen om mee te doen aan de afvalrace van Heel Holland Bakt de komende weken. Volgende week staat voor de tien gelukkigen gelijk het thema kerst op het programma. Heel Holland Bakt op tvOok dit seizoen van Heel Holland Bakt wordt gepresenteerd door André van Duin. Na de introductie-aflevering om 21:30 uur, zijn de komende afleveringen weer gewoon te zien rond 20:20 uur. Heel Holland Bakt lanceert nieuwe app Bekijk deze video » Heel Holland Bakt-juryleden Janny en Robèrt: "De koek is op" Bekijk deze video »
Uitzending :
Heel Holland Bakt

Vanavond start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, een nieuwe zoektocht naar de meest getalenteerde thuisbakker van Nederland.

Braderie
50 amateurbakkers komen in de eerste aflevering met hun thuisgemaakte baksels naar de Heel Holland Bakt-braderie. Daar komen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven langs om te proeven.

Selectie
Ook krijgen de bakkers een intensief bakkamp bij Robèrt. De beste tien worden uitgekozen om mee te doen aan de afvalrace van Heel Holland Bakt de komende weken. Volgende week staat voor de tien gelukkigen gelijk het thema kerst op het programma.

Heel Holland Bakt op tv
Ook dit seizoen van Heel Holland Bakt wordt gepresenteerd door André van Duin. Na de introductie-aflevering om 21:30 uur, zijn de komende afleveringen weer gewoon te zien rond 20:20 uur.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV