Rick Brandsteder niet in de feeststemming op knalfuif van RTL Boulevard

Rick Brandsteder niet in de feeststemming op knalfuif van RTL Boulevard

<em>Rick Brandsteder</em> niet in de feeststemming op knalfuif van <em>RTL Boulevard</em> Zo nu en dan maken de RTL Boulevard presentatoren er een feest van achter de schermen. Zo ook zaterdagavond na de uitzending: Nikki Plessen en verslaggever Aran Bade gaan uit hun dak, en ook boer Jan uit Expeditie Robinson 2018 is van de partij. Presentator Rick Brandsteder heeft er alleen niet zo'n zin in: "Ik wil naar huis" zegt hij verveelt. Bekijk hierboven de danskunsten van Nikki, Aran, Jan en Rick in de Instagram Story van Nikkie Plessen. Bridget Maasland over wilde avond met Rachel: "Wat een leuk wijf!" Bekijk deze video » WK Handbal: Oranje gaat zingend en dansend de bus in Bekijk deze video » Finale Utopia op vrijdag 20 december, met fans en familie Bekijk deze video »
Entertainment :
Rick Brandsteder niet in de feeststemming op knalfuif van RTL Boulevard

Zo nu en dan maken de RTL Boulevard presentatoren er een feest van achter de schermen. Zo ook zaterdagavond na de uitzending: Nikki Plessen en verslaggever Aran Bade gaan uit hun dak, en ook boer Jan uit Expeditie Robinson 2018 is van de partij.

Presentator Rick Brandsteder heeft er alleen niet zo'n zin in: "Ik wil naar huis" zegt hij verveelt. Bekijk hierboven de danskunsten van Nikki, Aran, Jan en Rick in de Instagram Story van Nikkie Plessen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Is Er Een Dokter In De Zaal?
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rick Brandsteder niet in de feeststemming op knalfuif van RTL Boulevard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen