Moeder Hans Klok op 80-jarige leeftijd overleden aan de ziekte Alzheimer

Moeder Hans Klok op 80-jarige leeftijd overleden aan de ziekte Alzheimer

De moeder van illusionist Hans Klok is overleden. Dat heeft hij bevestigd aan De Telegraaf. Zijn moeder Gerda werd 80 jaar oud en leed al meerdere jaren aan de ziekte Alzheimer. Hans Klok was in Las Vegas toen hij het trieste nieuws hoorde.

Vertrek naar Las Vegas
Hans Klok laat aan De Telegraaf weten dat hij bij zijn vertrek naar Las Vegas al rekening hield met de gezondheid van zijn mama: "Toen ik in april vertrok moest ik er natuurlijk rekening mee houden dat ik mijn moeder nooit meer terug zou zien, en dat blijkt nu dus ook het geval. Helaas is het niet anders."

"Ik had nú de kans"
Hans vertelt verder: "Ze vond altijd dat ik mijn dromen achterna moest jagen. Ik had nú de kans naar Las Vegas te gaan. Het was nu of nooit en mijn moeder zou niet hebben gewild dat ik het voor haar had gelaten. Als mijn kinderen gelukkig zijn, ben ik het ook, zei ze altijd.”

De uitvaart
Hans is momenteel nog in Las Vegas: "Er is hier gelukkig alle begrip voor dat ik even naar Nederland op en neer wil voor het afscheid. (...) De avond van tevoren aankomen en meteen daarna terug. Dat moet te regelen zijn." De uitvaart wordt georganiseerd door zijn broer Wouter.

Bekijk hieronder een video die Hans Klok zaterdagmiddag deelde vanuit Las Vegas.

Moeder <em>Hans Klok</em> op 80-jarige leeftijd overleden aan de ziekte Alzheimer De moeder van illusionist Hans Klok is overleden. Dat heeft hij bevestigd aan De Telegraaf. Zijn moeder Gerda werd 80 jaar oud en leed al meerdere jaren aan de ziekte Alzheimer. Hans Klok was in Las Vegas toen hij het trieste nieuws hoorde. Vertrek naar Las VegasHans Klok laat aan De Telegraaf weten dat hij bij zijn vertrek naar Las Vegas al rekening hield met de gezondheid van zijn mama: "Toen ik in april vertrok moest ik er natuurlijk rekening mee houden dat ik mijn moeder nooit meer terug zou zien, en dat blijkt nu dus ook het geval. Helaas is het niet anders." "Ik had nú de kans"Hans vertelt verder: "Ze vond altijd dat ik mijn dromen achterna moest jagen. Ik had nú de kans naar Las Vegas te gaan. Het was nu of nooit en mijn moeder zou niet hebben gewild dat ik het voor haar had gelaten. Als mijn kinderen gelukkig zijn, ben ik het ook, zei ze altijd.” De uitvaartHans is momenteel nog in Las Vegas: "Er is hier gelukkig alle begrip voor dat ik even naar Nederland op en neer wil voor het afscheid. (...) De avond van tevoren aankomen en meteen daarna terug. Dat moet te regelen zijn." De uitvaart wordt georganiseerd door zijn broer Wouter. Bekijk hieronder een video die Hans Klok zaterdagmiddag deelde vanuit Las Vegas.
Nieuws :
Moeder Hans Klok op 80-jarige leeftijd overleden aan de ziekte Alzheimer
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Moeder Hans Klok op 80-jarige leeftijd overleden aan de ziekte Alzheimer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen