Samenvatting Spanje - Nederland (finale WK Handbal)

Samenvatting Spanje - Nederland (finale WK Handbal)

Samenvatting <em>Spanje - Nederland</em> (finale <em>WK Handbal</em>) Nederland is wereldkampioen handbal geworden na een spannend duel tegen Spanje. De Nederlandse dames zijn er hierdoor voor de eerste keer in de historie in geslaagd het WK te winnen. De dames wonnen met 29-30. Bekijk de hoogtepunten Nederlandse handbaldames winnen WK Handbal 2019 Bekijk deze video » Nederland wint WK Handbal, bekijk de uitzinnige vreugde op het podium Bekijk deze video » Nederland begon de finale in Japan niet sterk. De Spaanse dames kwamen snel op een 5-2 voorsprong. Na vijf minuten stond het weer gelijk: 9-9. Bij het ingaan van de rust stond het 13-16 voor de Oranje dames. Lois AbbinghTopscoorder van het toernooi, Lois Abbingh, maakte er vrij snel na rust 15-18 van. In de laatste twee minuten was de spanning te snijden met een gelijke stand: 29-29. Met nog een paar seconde op de klok pakte Nederland via Lois Abbingh toch de winst: 29-30. Bekijk de reacties Rafael van de Vaart dolblij na winst WK Handbal: "Holland!" Bekijk deze video » Estavana Polman verbluft na winst WK Handbal: 'Ik besef het echt nog niet' Bekijk deze video » Tess Wester na WK Handbal Goud: 'Wat bizar' Bekijk deze video » Bekijk de samenvatting van de finale van het WK Handbal hierboven.
Sport :
Samenvatting Spanje - Nederland (finale WK Handbal)

Nederland is wereldkampioen handbal geworden na een spannend duel tegen Spanje. De Nederlandse dames zijn er hierdoor voor de eerste keer in de historie in geslaagd het WK te winnen. De dames wonnen met 29-30.

Nederland begon de finale in Japan niet sterk. De Spaanse dames kwamen snel op een 5-2 voorsprong. Na vijf minuten stond het weer gelijk: 9-9. Bij het ingaan van de rust stond het 13-16 voor de Oranje dames.

Lois Abbingh
Topscoorder van het toernooi, Lois Abbingh, maakte er vrij snel na rust 15-18 van. In de laatste twee minuten was de spanning te snijden met een gelijke stand: 29-29. Met nog een paar seconde op de klok pakte Nederland via Lois Abbingh toch de winst: 29-30.

Bekijk de samenvatting van de finale van het WK Handbal hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Spanje - Nederland (finale WK Handbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen