Het is bijna zover: De finale van Maestro 2019 met Monic Hendrickx en Lucas Hamming

Het is bijna zover: De finale van Maestro 2019 met Monic Hendrickx en Lucas Hamming

Het is bijna zover: De finale van <em>Maestro 2019</em> met <em>Monic Hendrickx</em> en <em>Lucas Hamming</em> In de live finale van Maestro nemen de overgebleven deelnemers Monic Hendrickx en Lucas Hamming het tegen elkaar op. De actrice en zanger met waanzinnige dirigeer-skills zijn de beste van de acht BN'ers die zonder enige dirigeerervaring aan het programma begonnen. In de finale dirigeren Monic en Lucas o.a. de Vijfde Symfonie van Beethoven en een muziekstuk naar keuze. Zie hierboven een video die Monic op haar Instagram pagina deelde. Wie denk jij dat er gaat winnen? De finale van Maestro is zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv. Maestro gemist? Monic Hendrickx krijgt "bijna" 11 punten! Bekijk deze video » Monic Hendrickx verkiest Penoza boven Grenslanders Bekijk deze video » Finale Maestro: Monic Hendrickx en Lucas Hamming blikken vooruit Bekijk deze video »
TV :
Het is bijna zover: De finale van Maestro 2019 met Monic Hendrickx en Lucas Hamming

In de live finale van Maestro nemen de overgebleven deelnemers Monic Hendrickx en Lucas Hamming het tegen elkaar op. De actrice en zanger met waanzinnige dirigeer-skills zijn de beste van de acht BN'ers die zonder enige dirigeerervaring aan het programma begonnen.

In de finale dirigeren Monic en Lucas o.a. de Vijfde Symfonie van Beethoven en een muziekstuk naar keuze. Zie hierboven een video die Monic op haar Instagram pagina deelde. Wie denk jij dat er gaat winnen?

De finale van Maestro is zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het is bijna zover: De finale van Maestro 2019 met Monic Hendrickx en Lucas Hamming of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen