Antillen-reis Prinses Beatrix: 'Ze leefde ervan op'

Antillen-reis Prinses Beatrix: 'Ze leefde ervan op'

Antillen-reis <em>Prinses Beatrix</em>: 'Ze leefde ervan op' Toen prinses Beatrix nog koningin was bezocht ze regelmatig de Antillen. Ook nu ze van haar koninklijk pensoen geniet, is ze nog graag te vinden op de eilanden. Prinses Beatrix ondernam onlangs nog de eilanden. ,,Je ziet hoe ze daar van opleeft", vertelt Sandra Schuurhof. Bekijk de beelden van Shownieuws over prinses Beatrix hierboven. Shownieuws deelt heftige beelden van operatie Louisa Janssen Bekijk deze video » Gerard Joling ontkent dat er een nieuwe liefde in zijn leven is: "Er is geen mystery man" Bekijk deze video »
Royals :
Antillen-reis Prinses Beatrix: 'Ze leefde ervan op'

Toen prinses Beatrix nog koningin was bezocht ze regelmatig de Antillen. Ook nu ze van haar koninklijk pensoen geniet, is ze nog graag te vinden op de eilanden. Prinses Beatrix ondernam onlangs nog de eilanden. ,,Je ziet hoe ze daar van opleeft", vertelt Sandra Schuurhof.

Bekijk de beelden van Shownieuws over prinses Beatrix hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Antillen-reis Prinses Beatrix: 'Ze leefde ervan op' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen