Trainer Mark van Bommel ontslagen bij PSV na slechte resultaten

Trainer Mark van Bommel ontslagen bij PSV na slechte resultaten

Mark van Bommel is de laan uitgestuurd bij PSV. De trainer wordt verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten van de afgelopen tijd en hoeft niet meer terug te komen.

Slechte resultaten
PSV verloor zondag in de Kuip van Feyenoord met 3-1. In de laatste twaalf wedstrijden werd er maar twee keer gewonnen door de Eindhovenaren. Ook werden ze uitgeschakeld in de Europa League. Maar ondanks deze slechte resultaten, dacht Van Bommel niet aan opstappen. Hij was sinds juni 2018 hoofdtrainer van PSV.

Bekijk hieronder het interview van zondag met Mark van Bommel over onder meer zijn verantwoordelijkheid bij PSV.

Trainer <em>Mark van Bommel</em> ontslagen bij PSV na slechte resultaten Mark van Bommel is de laan uitgestuurd bij PSV. De trainer wordt verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten van de afgelopen tijd en hoeft niet meer terug te komen. Slechte resultatenPSV verloor zondag in de Kuip van Feyenoord met 3-1. In de laatste twaalf wedstrijden werd er maar twee keer gewonnen door de Eindhovenaren. Ook werden ze uitgeschakeld in de Europa League. Maar ondanks deze slechte resultaten, dacht Van Bommel niet aan opstappen. Hij was sinds juni 2018 hoofdtrainer van PSV. Bekijk hieronder het interview van zondag met Mark van Bommel over onder meer zijn verantwoordelijkheid bij PSV. Samenvatting Feyenoord - PSV Bekijk deze video » Mark van Bommel na verlies Feyenoord: 'Ik ga niet opgeven' Bekijk deze video »
Voetbal :
Trainer Mark van Bommel ontslagen bij PSV na slechte resultaten
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trainer Mark van Bommel ontslagen bij PSV na slechte resultaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen