Finale Maestro gemist? Bekijk Lucas Hamming's Vijfde van Beethoven

Finale Maestro gemist? Bekijk Lucas Hamming's Vijfde van Beethoven

Finale <em>Maestro</em> gemist? Bekijk <em>Lucas Hamming</em>'s <em>Vijfde van Beethoven</em> Bekijk de hoogtepunten van de Maestro-finale Finale Maestro: Monic Hendrickx en Lucas Hamming blikken vooruit Bekijk deze video » Het is bijna zover: De finale van Maestro 2019 met Monic Hendrickx en Lucas Hamming Bekijk deze video » Finale Maestro gemist? Bekijk Monic Hendrickx' Vijfde van Beethoven Bekijk deze video » Finale Maestro gemist? Bekijk Lucas Hamming's Vijfde van Beethoven Bekijk deze video » Finale Maestro gemist? Monic Hendrickx dirigeert Stabat Mater Dolorosa Bekijk deze video » Finale Maestro gemist? Lucas Hamming dirigeert het Floris thema Bekijk deze video » Bekijk de opening van de Maestro finale met alle oud-Maestro's Bekijk deze video » In de finale van Maestro nemen Lucas Hamming en Monic Hendrickx het tegen elkaar op. Lucas dirigeert een vijfde van Beethoven die helemaal naar Dominic's hart is, maar de andere juryleden denken daar anders over: Lucas krijgt twee negens en een tien en een negen van het orkest. De finale vanMaestro is zondag 15 december om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Finale Maestro gemist? Bekijk Lucas Hamming's Vijfde van Beethoven

Bekijk de hoogtepunten van de Maestro-finale

In de finale van Maestro nemen Lucas Hamming en Monic Hendrickx het tegen elkaar op. Lucas dirigeert een vijfde van Beethoven die helemaal naar Dominic's hart is, maar de andere juryleden denken daar anders over: Lucas krijgt twee negens en een tien en een negen van het orkest.

De finale vanMaestro is zondag 15 december om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale Maestro gemist? Bekijk Lucas Hamming's Vijfde van Beethoven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV