Bekijk het eerste fragment van Kerst op Chateau Meiland

Bekijk het eerste fragment van Kerst op Chateau Meiland

Bekijk het eerste fragment van <em>Kerst op Chateau Meiland</em> Het is voor ons nog tien nachtjes slapen voor Kerst, maar op het Chateau van de familie Meiland is de kerststress nu al begonnen. In dit eerste fragment van de nieuwe specials, Kerst op Chateau Meiland, demonsteert de familie dat uitstekend. Bekijk het hilarische fragment hierboven. Kerst op Chateau Meiland is op 16, 17, 23 december en met een dubbele uitzending op dinsdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Montana Meiland over kerstafleveringen Chateau Meiland: "Er gaan dingen fout, drama!" Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van Kerst Op Chateau Meiland Bekijk deze video »
TV :
Bekijk het eerste fragment van Kerst op Chateau Meiland

Het is voor ons nog tien nachtjes slapen voor Kerst, maar op het Chateau van de familie Meiland is de kerststress nu al begonnen. In dit eerste fragment van de nieuwe specials, Kerst op Chateau Meiland, demonsteert de familie dat uitstekend. Bekijk het hilarische fragment hierboven.

Kerst op Chateau Meiland is op 16, 17, 23 december en met een dubbele uitzending op dinsdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk het eerste fragment van Kerst op Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen