Dit zijn de kandidaten van Heel Holland Bakt 2019/2020

Dit zijn de kandidaten van Heel Holland Bakt 2019/2020

Dit zijn de kandidaten van <em>Heel Holland Bakt</em> 2019/2020 Het zevende seizoen van Heel Holland Bakt is zondag van start gegaan en in deze uitzending was te zien hoe vele thuisbakkers streden voor een plek in het bakprogramma. Na een uitgebreide proeverij zijn Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden eruit, ze hebben de tien kandidaten gekozen. Kerstige bakselsDe komende weken is te zien hoe de tien bakkers in de beroemde tent de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren en de meest bijzondere creaties op tafel zetten. Elke week valt de thuisbakker met de minste prestaties af en uiteindelijk blijft de beste over. Aankomende zondag staat het thema Kerst op het programma. Bekijk wie de tien kandidaten zijn van Heel Holland Bakt 2019/2020 in de video hierboven. Heel Holland Bakt is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Janny en Robèrt over nieuwe seizoen Heel Holland Bakt: "Ik heb niet minder geproeft dan anders" Bekijk deze video » Kijktip: Heel Holland Bakt seizoen 7 gaat van start: "We gaan weer lachen" Bekijk deze video »
Heel Holland Bakt :
Dit zijn de kandidaten van Heel Holland Bakt 2019/2020

Het zevende seizoen van Heel Holland Bakt is zondag van start gegaan en in deze uitzending was te zien hoe vele thuisbakkers streden voor een plek in het bakprogramma. Na een uitgebreide proeverij zijn Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden eruit, ze hebben de tien kandidaten gekozen.

Kerstige baksels
De komende weken is te zien hoe de tien bakkers in de beroemde tent de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren en de meest bijzondere creaties op tafel zetten. Elke week valt de thuisbakker met de minste prestaties af en uiteindelijk blijft de beste over. Aankomende zondag staat het thema Kerst op het programma.

Bekijk wie de tien kandidaten zijn van Heel Holland Bakt 2019/2020 in de video hierboven.

Heel Holland Bakt is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de kandidaten van Heel Holland Bakt 2019/2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen