Een Huis Vol aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Een Huis Vol aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Een Huis Vol aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van Een Huis Vol, het programma over grote gezinnen. Drie Nederlandse families gunnen de kijkers een kijkje in hun hectische leven vol kinderen. De komende twee weken elke werkdag om 19:00 uur op NPO 1. Tien kinderenDe inmiddels bekende familie Buddenbruck en hun tien kinderen zijn weer van de partij in deze nieuwe reeks. Bij het gezin Buddenbruck komt stilte maar zelden voor. Chaos, gezelligheid en vrolijkheid staan voorop. Het belooft een spannend jaar te worden voor de familie, want ze willen een toekomst in Duitsland op gaan bouwen. GeloofVerder maken we in deze reeks van Een Huis Vol kennis met de gelovige familie Jelies. Johan en Janneke wonen met hun zeven dochters én enige zoon Harrie in Tollebeek in de Noordoostpolder. Het geloof staat voor vader Johan en rasechte Urkse Janneke op nummer één, maar ze vinden het vooral belangrijk om hun kinderen op te voeden met veel liefde en plezier. Samengesteld gezinOok nieuw is de familie Kraan uit Boskoop. Linda heeft twee kinderen uit eerdere relaties als ze Ivan ontmoet. Ook Ivan heeft al een zoon en dolverliefd besluiten ze samen verder te gaan. Inmiddels zijn ze heel wat jaren én kinderen verder en telt het samengestelde gezin maar liefst 7 kinderen. Puberperikelen en stuiterende peuters zijn voor dit gezin dagelijkse kost. Marc van der Linden over kerst bij de Oranjes: 'Nog nooit zo dichtbij' Bekijk deze video »
Uitzending :
Een Huis Vol

Vanavond start een nieuw seizoen van Een Huis Vol, het programma over grote gezinnen. Drie Nederlandse families gunnen de kijkers een kijkje in hun hectische leven vol kinderen. De komende twee weken elke werkdag om 19:00 uur op NPO 1.

Tien kinderen
De inmiddels bekende familie Buddenbruck en hun tien kinderen zijn weer van de partij in deze nieuwe reeks. Bij het gezin Buddenbruck komt stilte maar zelden voor. Chaos, gezelligheid en vrolijkheid staan voorop. Het belooft een spannend jaar te worden voor de familie, want ze willen een toekomst in Duitsland op gaan bouwen.

Geloof
Verder maken we in deze reeks van Een Huis Vol kennis met de gelovige familie Jelies. Johan en Janneke wonen met hun zeven dochters én enige zoon Harrie in Tollebeek in de Noordoostpolder. Het geloof staat voor vader Johan en rasechte Urkse Janneke op nummer één, maar ze vinden het vooral belangrijk om hun kinderen op te voeden met veel liefde en plezier.

Samengesteld gezin
Ook nieuw is de familie Kraan uit Boskoop. Linda heeft twee kinderen uit eerdere relaties als ze Ivan ontmoet. Ook Ivan heeft al een zoon en dolverliefd besluiten ze samen verder te gaan. Inmiddels zijn ze heel wat jaren én kinderen verder en telt het samengestelde gezin maar liefst 7 kinderen. Puberperikelen en stuiterende peuters zijn voor dit gezin dagelijkse kost.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Een Huis Vol of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV