Dream School: De reünie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dream School: De reünie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dream School: De reünie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Special van de realityreeks 'Dream School', waarin de klas van het afgelopen seizoen nog een keer wordt samengeroepen. . Ruim een jaar geleden zaten de leerlingen in de schoolbanken bij 'Dream School' om hun leven weer op de rails te krijgen. Tijdens een weerzien met hun klasgenoten en een aantal oud-docenten zien we hoe het nu met ze gaat. En er is nog een laatste les: onder leiding van sterrenchef-kok Ron Blaauw gaat de klas opnieuw aan de slag in de keuken voor een heerlijk kerstdiner en feestelijke afsluiting.
Uitzending :
Dream School: De reünie

Special van de realityreeks 'Dream School', waarin de klas van het afgelopen seizoen nog een keer wordt samengeroepen. .

Ruim een jaar geleden zaten de leerlingen in de schoolbanken bij 'Dream School' om hun leven weer op de rails te krijgen. Tijdens een weerzien met hun klasgenoten en een aantal oud-docenten zien we hoe het nu met ze gaat. En er is nog een laatste les: onder leiding van sterrenchef-kok Ron Blaauw gaat de klas opnieuw aan de slag in de keuken voor een heerlijk kerstdiner en feestelijke afsluiting.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dream School: De reünie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV