Martijn Koning noemt zijn oudejaarsconference ‘een van grappigste shows ooit’

Martijn Koning noemt zijn oudejaarsconference ‘een van grappigste shows ooit’

<em>Martijn Koning</em> noemt zijn oudejaarsconference ‘een van grappigste shows ooit’ Martijn Koning is zelf erg tevreden over de oudejaarsconference die hij voor RTL in elkaar heeft gezet voor 2019. “De grappigste show die ik ooit heb gemaakt en een van de grappigste shows ooit”, aldus de cabaretier in Café Hendriks En Genee. Bekijk het gesprek met Martijn Koning over zijn oudejaarsconference in de video hierboven. Café Hendriks En Genee is elke zondag om 22.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Café Hendriks En Genee terugkijken bij Gids.tv. Martijn Koning: "Dronken Wesley Sneijder komt in mijn oudejaarsconference" Bekijk deze video » Praat Nederlands Met Me vooruitblik: Martijn Koning was voor André Hazes kort met Bridget Maasland Bekijk deze video »
TV :
Martijn Koning noemt zijn oudejaarsconference ‘een van grappigste shows ooit’

Martijn Koning is zelf erg tevreden over de oudejaarsconference die hij voor RTL in elkaar heeft gezet voor 2019. “De grappigste show die ik ooit heb gemaakt en een van de grappigste shows ooit”, aldus de cabaretier in Café Hendriks En Genee.

Bekijk het gesprek met Martijn Koning over zijn oudejaarsconference in de video hierboven.

Café Hendriks En Genee is elke zondag om 22.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Café Hendriks En Genee terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martijn Koning noemt zijn oudejaarsconference ‘een van grappigste shows ooit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen