Kerst Op Chateau Meiland: Martien in paniek door gekibbel in hoogwerker

Kerst Op Chateau Meiland: Martien in paniek door gekibbel in hoogwerker

<em>Kerst Op Chateau Meiland</em>: Martien in paniek door gekibbel in hoogwerker Maxime Meiland en haar moeder hebben geen handige plek uitgekozen om te kibbelen over kerstversiering. De dames staan samen in een hoogwerker en er klinkt heel wat gegil vanaf grote hoogte. ‘Straks val je eraf!’Martien bekijkt de situatie van een afstand, maar kan het niet aan. “Waarom luister je niet mama, straks val je eraf! Ik wil het niet. Ik kan het niet aanzien.” Bekijk het fragment van Kerst Op Chateau Meiland in de video hierboven. Kerst op Chateau Meiland is op 16, 17, 23 december en met een dubbele uitzending op dinsdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Montana Meiland over kerstafleveringen Chateau Meiland: "Er gaan dingen fout, drama!" Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van Kerst Op Chateau Meiland Bekijk deze video »
TV :
Kerst Op Chateau Meiland: Martien in paniek door gekibbel in hoogwerker

Maxime Meiland en haar moeder hebben geen handige plek uitgekozen om te kibbelen over kerstversiering. De dames staan samen in een hoogwerker en er klinkt heel wat gegil vanaf grote hoogte.

‘Straks val je eraf!’
Martien bekijkt de situatie van een afstand, maar kan het niet aan. “Waarom luister je niet mama, straks val je eraf! Ik wil het niet. Ik kan het niet aanzien.” Bekijk het fragment van Kerst Op Chateau Meiland in de video hierboven.

Kerst op Chateau Meiland is op 16, 17, 23 december en met een dubbele uitzending op dinsdag 24 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kerst Op Chateau Meiland: Martien in paniek door gekibbel in hoogwerker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen