Deze week in GTST: Vriendschap, liefde, oesters en sauna's

Deze week in GTST: Vriendschap, liefde, oesters en sauna's

Deze week in <em>GTST</em>: Vriendschap, liefde, oesters en sauna's In Goede Tijden, Slechte Tijden gaat er weer van alles en nog wat gebeuren. Deze soap staat de komende week onder meer in het teken van vriendschap en liefde, maar er komen ook oesters en sauna’s in voor. Bekijk in de video hierboven alvast de teaser om een voorproefje te krijgen op wat er deze week in GTST zoal gaat gebeuren. Goede Tijden, Slechte Tijden is elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken Gids.tv. Goede tijden, slechte tijden moet weer kijkcijferhit worden met Johnny Kraaijkamp Bekijk deze video » Julian en Rik herenigd in GTST: bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :
Deze week in GTST: Vriendschap, liefde, oesters en sauna's

In Goede Tijden, Slechte Tijden gaat er weer van alles en nog wat gebeuren. Deze soap staat de komende week onder meer in het teken van vriendschap en liefde, maar er komen ook oesters en sauna’s in voor. Bekijk in de video hierboven alvast de teaser om een voorproefje te krijgen op wat er deze week in GTST zoal gaat gebeuren.

Goede Tijden, Slechte Tijden is elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze week in GTST: Vriendschap, liefde, oesters en sauna's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen