Bekijk nieuwe trailer Top Gun: Maverick

Bekijk nieuwe trailer Top Gun: Maverick

Bekijk nieuwe trailer <em>Top Gun: Maverick</em> In 2020 komt Top Gun terug! 34 jaar na de originele Top Gun-film zal Tom Cruise opnieuw het luchtruim bestormen in zijn straaljager. De plot van de film is nog topgeheim, maar in de eerse trailer krijgen we een glimp van het verhaal te zien. Om Cruise heen is een ware sterrencast verzameld, met onder anderen Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Ed Harris en Val Kilmer. De film Top Gun: Maverick is in de zomer van 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. Bekijk de trailer van Top Gun: Maverick hierboven. Tom Cruise dwingt talkshowhost James Corden om te gaan skydiven Bekijk deze video » Weer negatieve verhalen over Tom Cruise en Scientology Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk nieuwe trailer Top Gun: Maverick

In 2020 komt Top Gun terug! 34 jaar na de originele Top Gun-film zal Tom Cruise opnieuw het luchtruim bestormen in zijn straaljager. De plot van de film is nog topgeheim, maar in de eerse trailer krijgen we een glimp van het verhaal te zien. Om Cruise heen is een ware sterrencast verzameld, met onder anderen Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Ed Harris en Val Kilmer.

De film Top Gun: Maverick is in de zomer van 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. Bekijk de trailer van Top Gun: Maverick hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk nieuwe trailer Top Gun: Maverick of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV