SBS 6 viert Oud en Nieuw met Linda de Mol, Marco Borsato en Jochem Myjer

SBS 6 viert Oud en Nieuw met Linda de Mol, Marco Borsato en Jochem Myjer

SBS 6 viert Oud en Nieuw met Linda de Mol, Marco Borsato en Jochem Myjer Op 30 en 31 december en 1 januari zit je goed bij SBS 6. De zender gaat de jaarwisseling namelijk groots vieren met drie van de grootste entertainmentsterren van ons land: Linda de Mol, Marco Borsato en Jochem Myjer. Dat gaat gepaard met een heerlijke promovideo. Grootse showsEerst is het op 30 december de beurt aan Marco Borsato. Dan zie je de documentaire De weg naar de Kuip. Dit wordt op Oudjaarsavond gevolgd door een registratie van het concert dat Borsato in de Kuip gaf, met gastoptredens van onder anderen Davina Michelle, André Hazes en Armin van Buuren. Na het concert neemt Linda de Mol het stokje over met een spectaculaire Oud en Nieuw-special van Ik hou van Holland. Op 1 januari kun je vervolgens lachend het nieuwe jaar in met de nieuwste cabaretvoorstelling van Jochem Myjer: Adem in, adem uit. Marco Borsato: "Kom niet aan Leontine" Bekijk deze video » ProgrammeringDit is de volledige programmering van de grote shows van SBS tijdens Oud en Nieuw: 30 december: Marco Borsato, de weg naar de Kuip - 21.30 uur 31 december: Marco Borsato, live in de Kuip - 20.00 uur 31 december: Ik hou van Holland Oudejaarsspecial - 22.00 uur 1 januari: Jochem Myjer: Adem in, adem out - 20.30 uur Bekijk de prachtige promo voor Oud en Nieuw bij SBS 6 hierboven. Esmée van Kampen grapt in Ik Hou Van Holland: ‘Ik ben hier alleen voor gratis eten’ Bekijk deze video » Ik hou van Holland: Dave Roelvink snapt er niets van Bekijk deze video »
TV :
SBS 6 viert Oud en Nieuw met Linda de Mol, Marco Borsato en Jochem Myjer

Op 30 en 31 december en 1 januari zit je goed bij SBS 6. De zender gaat de jaarwisseling namelijk groots vieren met drie van de grootste entertainmentsterren van ons land: Linda de Mol, Marco Borsato en Jochem Myjer. Dat gaat gepaard met een heerlijke promovideo.

Grootse shows
Eerst is het op 30 december de beurt aan Marco Borsato. Dan zie je de documentaire De weg naar de Kuip. Dit wordt op Oudjaarsavond gevolgd door een registratie van het concert dat Borsato in de Kuip gaf, met gastoptredens van onder anderen Davina Michelle, André Hazes en Armin van Buuren. Na het concert neemt Linda de Mol het stokje over met een spectaculaire Oud en Nieuw-special van Ik hou van Holland. Op 1 januari kun je vervolgens lachend het nieuwe jaar in met de nieuwste cabaretvoorstelling van Jochem Myjer: Adem in, adem uit.

Programmering
Dit is de volledige programmering van de grote shows van SBS tijdens Oud en Nieuw:

  • 30 december: Marco Borsato, de weg naar de Kuip - 21.30 uur
  • 31 december: Marco Borsato, live in de Kuip - 20.00 uur
  • 31 december: Ik hou van Holland Oudejaarsspecial - 22.00 uur
  • 1 januari: Jochem Myjer: Adem in, adem out - 20.30 uur

Bekijk de prachtige promo voor Oud en Nieuw bij SBS 6 hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op SBS 6 viert Oud en Nieuw met Linda de Mol, Marco Borsato en Jochem Myjer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV