Kijk LIVE naar persconferentie over Ridouan Taghi

Kijk LIVE naar persconferentie over Ridouan Taghi

Kijk LIVE naar persconferentie over <em>Ridouan Taghi</em> Ridouan Taghi, lange tijd de meest gezochte crimineel van Nederland, is eindelijk aangehouden. Taghi verborg zich al een tijdje in Dubai, maar werd daar door een samenwerking tussen de Nederlandse politie en die van Dubai gearresteerd. UitleveringNederland heeft nu om de uitlevering van Taghi aan Nederland gevraagd, zodat hij hier berecht en gestraft kan worden. Taghi begon als een kleine hasjdealer, maar groeide langzaam maar zeker uit tot een meedogenloze drugsbaron die een liquidatie meer of minder niet schuwde. Kijk hierboven LIVE naar de persconferentie over Ridouan Taghi. Ridouan Taghi verschuilt zich waarschijnlijk op het Iraanse eiland Kish: "Aangename plek" Bekijk deze video » Forse blunder van de rechtbank brengt kroongetuige Nabil B. in gevaar Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie over Ridouan Taghi

Ridouan Taghi, lange tijd de meest gezochte crimineel van Nederland, is eindelijk aangehouden. Taghi verborg zich al een tijdje in Dubai, maar werd daar door een samenwerking tussen de Nederlandse politie en die van Dubai gearresteerd.

Uitlevering
Nederland heeft nu om de uitlevering van Taghi aan Nederland gevraagd, zodat hij hier berecht en gestraft kan worden. Taghi begon als een kleine hasjdealer, maar groeide langzaam maar zeker uit tot een meedogenloze drugsbaron die een liquidatie meer of minder niet schuwde.

Kijk hierboven LIVE naar de persconferentie over Ridouan Taghi.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie over Ridouan Taghi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen