Volle Zalen met Herman Finkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Herman Finkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Herman Finkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas cabaretier Herman Finkers. ZiekteFinkers kreeg dit jaar de Blijvend Applaus Prijs, als eerbetoon voor zijn hele oeuvre. Het is alweer twaalf jaar geleden dat hij een soloprogramma had. Vanwege de ziekte lymfatische leukemie bleef het daarna bij incidentele optredens en projecten. FilmHet was voor veel mensen een grote verrassing dat Herman Finkers in 2015 de oudejaarsconference deed. Hij speelt nu de hoofdrol in de Twentse speelfilm 'De Beentjes van Sint Hildegard', die begin 2020 uitkomt. Alleen zijnCornald Maas ontmoet de cabaretier in een klein 'schrijvershuisje' aan het riviertje De Dinkel, waar hij soms dagen en nachten blijft. Finkers blijkt een grote behoefte te hebben aan alleen zijn. Deze aflevering is een portret van een geliefde grappenmaker die in het licht van z'n ziekte leukemie elke nieuwe dag als een geschenk ervaart. Herman Finkers over gregoriaanse muziek: 'Gefascineerd door deze muziek' Bekijk deze video »
Uitzending :
Volle Zalen

In de laatste aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas cabaretier Herman Finkers.

Ziekte
Finkers kreeg dit jaar de Blijvend Applaus Prijs, als eerbetoon voor zijn hele oeuvre. Het is alweer twaalf jaar geleden dat hij een soloprogramma had. Vanwege de ziekte lymfatische leukemie bleef het daarna bij incidentele optredens en projecten.

Film
Het was voor veel mensen een grote verrassing dat Herman Finkers in 2015 de oudejaarsconference deed. Hij speelt nu de hoofdrol in de Twentse speelfilm 'De Beentjes van Sint Hildegard', die begin 2020 uitkomt.

Alleen zijn
Cornald Maas ontmoet de cabaretier in een klein 'schrijvershuisje' aan het riviertje De Dinkel, waar hij soms dagen en nachten blijft. Finkers blijkt een grote behoefte te hebben aan alleen zijn. Deze aflevering is een portret van een geliefde grappenmaker die in het licht van z'n ziekte leukemie elke nieuwe dag als een geschenk ervaart.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Volle Zalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV