Documentaire A Gift from God gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Documentaire A Gift from God gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Documentaire A Gift from God gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over de mislukte couppoging in Turkije op 15 juli 2016. De Noorse journalist Jørgen Lorentzen was die dag in Turkije. Een van zijn buren verklaarde dat dit geen echte staatsgreep was. Intense onderzoeksjournalistiekDit vormde de aanleiding voor het onderzoek van Lorentzen naar deze gebeurtenis en de nasleep ervan. De resultaten van drie jaar intense onderzoeksjournalistiek legde hij vast in deze documentaire. Wat er echt is gebeurdMet een verzameling van nooit eerder vertoonde documenten en videobeelden en interviews met getuigen loodst Lorentzen het publiek door de avond van de staatsgreep. A Gift From God laat je zien wat er die nacht echt is gebeurd. Emma Wortelboer schrikt van Turkse mannen: "Als vrouw vreemdgaat, maak ik haar dood" Bekijk deze video »
Uitzending :
A Gift from God

Documentaire over de mislukte couppoging in Turkije op 15 juli 2016. De Noorse journalist Jørgen Lorentzen was die dag in Turkije. Een van zijn buren verklaarde dat dit geen echte staatsgreep was.

Intense onderzoeksjournalistiek
Dit vormde de aanleiding voor het onderzoek van Lorentzen naar deze gebeurtenis en de nasleep ervan. De resultaten van drie jaar intense onderzoeksjournalistiek legde hij vast in deze documentaire.

Wat er echt is gebeurd
Met een verzameling van nooit eerder vertoonde documenten en videobeelden en interviews met getuigen loodst Lorentzen het publiek door de avond van de staatsgreep. A Gift From God laat je zien wat er die nacht echt is gebeurd.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op A Gift from God of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV