Kijk LIVE naar het NOC*NSF Sportgala 2019

Kijk LIVE naar het NOC*NSF Sportgala 2019

Kijk hierboven op woensdag 18 december vanaf 20.35 uur LIVE naar het NOC*NSF Sportgala 2019.

Het einde van het jaar komt nu echt in zicht: over twee weken is er een decennium voorbij en gaat het jaar 2020 van start. Ook op sportgebied is het tijd om terug te blikken: het NOC*NSF Sportgala vindt plaats op woensdag 18 december en dan worden de sportprijzen voor 2019 uitgereikt.

Lees hier wie alle genomineerden voor het NOC*NSF Sportgala 2019 zijn.

Categorieën
Er zijn verschillende categorieën waarin sporters kunnen worden genomineerd. Al jaren maken sporters kans op de prijzen Sportman van het Jaar, Sportvrouw van het Jaar en Sportploeg van het Jaar. Ook wordt het evenement opgeluisterd door optredens van onder anderen Anastacia, Floor Jansen en het cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe. De presentatie is in handen van Tom Egbers en Dione de Graaff.

Het NOC*NSF Sportgala 2019 kun je hierboven LIVE kijken op woensdag 18 december vanaf 20.35 uur. Bekijk hieronder wat de Nederlanders vinden van het Sportgala.

Kijk LIVE naar het NOC*NSF Sportgala 2019 Kijk hierboven op woensdag 18 december vanaf 20.35 uur LIVE naar het NOC*NSF Sportgala 2019. Het einde van het jaar komt nu echt in zicht: over twee weken is er een decennium voorbij en gaat het jaar 2020 van start. Ook op sportgebied is het tijd om terug te blikken: het NOC*NSF Sportgala vindt plaats op woensdag 18 december en dan worden de sportprijzen voor 2019 uitgereikt. Lees hier wie alle genomineerden voor het NOC*NSF Sportgala 2019 zijn. CategorieënEr zijn verschillende categorieën waarin sporters kunnen worden genomineerd. Al jaren maken sporters kans op de prijzen Sportman van het Jaar, Sportvrouw van het Jaar en Sportploeg van het Jaar. Ook wordt het evenement opgeluisterd door optredens van onder anderen Anastacia, Floor Jansen en het cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe. De presentatie is in handen van Tom Egbers en Dione de Graaff. Het NOC*NSF Sportgala 2019 kun je hierboven LIVE kijken op woensdag 18 december vanaf 20.35 uur. Bekijk hieronder wat de Nederlanders vinden van het Sportgala.
Live :
Kijk LIVE naar het NOC*NSF Sportgala 2019
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar het NOC*NSF Sportgala 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV