Never Whistle Alone gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Never Whistle Alone gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Never Whistle Alone gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire waarin de verhalen van zeven Italiaanse klokkenluiders worden gereconstrueerd. Worden ze op kantoor als held of juist als verraders onthaald? En is er uiteindelijk gerechtigheid? Schimmige zakenHet zijn vaak gewone werknemers die tijdens hun werkzaamheden iets ontdekken wat eigenlijk niet in de haak is, of die ongewild bij schimmige zaken worden betrokken. Vanuit plichtsbesef de misstanden aan de kaak stellen doet lang niet iedereen, want wat betekent dit voor het bedrijf, je carrière en je toekomst? MoedigIn deze documentaire spreekt de Italiaanse regisseur Marco Ferrari zeven landgenoten die moedig genoeg waren om zich uit te spreken. Hun klokkenluidersverhalen zijn verschillend, maar blijken allemaal via een vast stramien te verlopen. IntimidatieZe krijgen alle zeven niet alleen met complimenten voor hun moedige daad te maken maar ook met agressie, intimidatie, pestgedrag en uiteindelijk isolatie op het werk. Zouden ze het, met de ervaring van nu, een volgende keer weer doen? Bekijk hele documentaire Mijn Seks Is Stuk van Lize Korpershoek Bekijk deze video »
Uitzending :
Never Whistle Alone

Documentaire waarin de verhalen van zeven Italiaanse klokkenluiders worden gereconstrueerd. Worden ze op kantoor als held of juist als verraders onthaald? En is er uiteindelijk gerechtigheid?

Schimmige zaken
Het zijn vaak gewone werknemers die tijdens hun werkzaamheden iets ontdekken wat eigenlijk niet in de haak is, of die ongewild bij schimmige zaken worden betrokken. Vanuit plichtsbesef de misstanden aan de kaak stellen doet lang niet iedereen, want wat betekent dit voor het bedrijf, je carrière en je toekomst?

Moedig
In deze documentaire spreekt de Italiaanse regisseur Marco Ferrari zeven landgenoten die moedig genoeg waren om zich uit te spreken. Hun klokkenluidersverhalen zijn verschillend, maar blijken allemaal via een vast stramien te verlopen.

Intimidatie
Ze krijgen alle zeven niet alleen met complimenten voor hun moedige daad te maken maar ook met agressie, intimidatie, pestgedrag en uiteindelijk isolatie op het werk. Zouden ze het, met de ervaring van nu, een volgende keer weer doen?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Never Whistle Alone of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV