De Zwangerschapstest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Zwangerschapstest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Zwangerschapstest gemist? Bekijk hier de hele uitzending In De Zwangerschapstest krijgen de BN'ers in de studio en de kijkers thuis 25 vragen over alles wat met zwangerschap te maken heeft. MoedermelkPresentatoren Lauren Verster en Klaas van der Eerden stellen vragen over onder andere conceptie, sperma, weeën, luiers, moedermelk en 'gender reveals'. DeelnemersDe BN'ers die meedoen in de studio: Rick Paul van Mulligen Sanne Vogel Tatum Dagelet Tess Milne Yes-R ExpertWie weet het meeste van zwangerschappen en wordt gekroond als dé zwangerschapsexpert van Nederland? Je kunt thuis meedoen met de app van NPO 3. Download de NPO 3-app.
Uitzending :
De Zwangerschapstest

In De Zwangerschapstest krijgen de BN'ers in de studio en de kijkers thuis 25 vragen over alles wat met zwangerschap te maken heeft.

Moedermelk
Presentatoren Lauren Verster en Klaas van der Eerden stellen vragen over onder andere conceptie, sperma, weeën, luiers, moedermelk en 'gender reveals'.

Deelnemers
De BN'ers die meedoen in de studio:

  • Rick Paul van Mulligen
  • Sanne Vogel
  • Tatum Dagelet
  • Tess Milne
  • Yes-R

Expert
Wie weet het meeste van zwangerschappen en wordt gekroond als dé zwangerschapsexpert van Nederland? Je kunt thuis meedoen met de app van NPO 3. Download de NPO 3-app.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Zwangerschapstest of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV