Lange Frans en John West zingen met de handbalvrouwen

Lange Frans en John West zingen met de handbalvrouwen

Lange Frans en <em>John West</em> zingen met de handbalvrouwen Het was dinsdagavond een feestje in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Rapper Lange Frans en volkszanger John West brachten hun duet Lekker Ding, dat het lijflied van de handbaldames tijdens het WK in Japan was, ten gehore. Uiteraard zong de hele Nederlandse ploeg dan ook gezellig met ze mee. Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Wilfred Genee: "Beau van Erven Dorens liep woedend weg bij Café Hendriks & Genee" Bekijk deze video » Beau gemist? Snelle en Thomas Acda praten over samenwerking Bekijk deze video »
TV :
Lange Frans en John West zingen met de handbalvrouwen

Het was dinsdagavond een feestje in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Rapper Lange Frans en volkszanger John West brachten hun duet Lekker Ding, dat het lijflied van de handbaldames tijdens het WK in Japan was, ten gehore. Uiteraard zong de hele Nederlandse ploeg dan ook gezellig met ze mee. Bekijk het fragment van Beau hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lange Frans en John West zingen met de handbalvrouwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen