Louis van Gaal over blessure Memphis Depay: "Het is heel erg"

Louis van Gaal over blessure Memphis Depay: "Het is heel erg"

Louis van Gaal over blessure Memphis Depay: "Het is heel erg" Voormalig Ajax-trainer Louis van Gaal was dinsdagavond te gast bij Beau van Erven Dorens, in diens talkshow. Hij sprak onder andere over de blessure van Memphis Depay: "Dat is echt heel erg." Geen EKHij vervolgt: "Het is een kruisbandblessure. Dat is niet een twee drie opgelost, dat gaat zeker zes maanden duren. Hij zal het EK niet halen en dat is voor iedere speler een groot gemis. Ook voor het Nederlands elftal." Van Gaal laat verder weten dat hij geen persoonlijk contact met de speler gehad heeft omdat hij zijn nummer niet meer heeft. Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Wilfred Genee na blessure Memphis Depay: ‘Dat EK kunnen we vergeten’ Bekijk deze video » René van der Gijp huivert van blessure Memphis Depay: 'Super droevig' Bekijk deze video » Bekijk alle Beau-fragmenten van dinsdag Beau gemist? Snelle en Thomas Acda praten over samenwerking Bekijk deze video » Lange Frans en John West zingen met de handbalvrouwen Bekijk deze video »
TV :
Louis van Gaal over blessure Memphis Depay: "Het is heel erg"

Voormalig Ajax-trainer Louis van Gaal was dinsdagavond te gast bij Beau van Erven Dorens, in diens talkshow. Hij sprak onder andere over de blessure van Memphis Depay: "Dat is echt heel erg."

Geen EK
Hij vervolgt: "Het is een kruisbandblessure. Dat is niet een twee drie opgelost, dat gaat zeker zes maanden duren. Hij zal het EK niet halen en dat is voor iedere speler een groot gemis. Ook voor het Nederlands elftal." Van Gaal laat verder weten dat hij geen persoonlijk contact met de speler gehad heeft omdat hij zijn nummer niet meer heeft. Bekijk het fragment van Beau hierboven.

Bekijk alle Beau-fragmenten van dinsdag

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Louis van Gaal over blessure Memphis Depay: "Het is heel erg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV